Latest posts

Lista de cumparaturi pentru maternitate

Pachet Bagaj pentru maternitate, pentru mamici si nou-nascut. Ce contine Pachetul Bagajul pentru maternitate contine un ansamblu atent ales de produse necesare pentru lauza si nou nascut. Lista de cumparaturi contine: absorbante lohii pentru lauze, chiloti maternitate tip plasa,aleze de protectie pat, lanolina si tampoane pentru mamelon, scutece nou nascuti, servetele umede, crema cu zinc impotriva iritatiilor, pompa de san manuala pentru sfarcuri, etc
Daca nu esti multumita de aceasta alegere iti oferim si posibilitatea de a alege ce iti doresti dintr-o gama larga de produse, de pe site-ul nostru

Produse pentru mama

Produse pentru bebe

  •   1x Seni Care, Lavete de unica folosinta pentru igiena Air-laid 36 x 32 cm, 30 buc. Lavetele sunt recomandate pentru ingrijirea si igiena zilnica, mult mai rezistente decat servetelele umede, fabricate din celuloza netesuta.
  •   1x Servetele umede Seni Care Maxi, marime XXXL, 25x30cm, 52 bucati, pentru adulti, permit curatarea usoara si rapida a corpului, in special in cazul persoanelor cu pielea sensibila si uscata predispusa la alergii.
  •   1x  Sudocrem - crema cu zinc pentru pielii bebelusului in caz de iritatii de scutec, crema antiseptica, pentru eritem fesier, 60 g contine: Oxid de zinc,lanolina, Benzoat de benzil. Crema impotriva eruptiilor,iritatiei de pampers, iritatiilor, urticariei, taieturi si excoriatii, arsuri minore sau arsuri solare, dermatita de incontinenta, escare.
  •   1x  Scutece Happy NewBorn Nr 1 (2-5kg) 42 buc Scutecele New Born sunt special create pentru nou nascuti cu greutatea cuprinsa intre 2-5 kg. Stratul Premium Dry din netesut delicat, are o structura speciala ce permite absorbtia urinei si a scaunelor lichide ce pot irita pielea datorita reactiei lor usor acide.
  •   1x  Vata bumbac 100% Bella, 200g. Vata de calitate superioara fabricata din 100% bumbac moale si foarte absorbanta. Poate fi utilizata in scopuri medicale - absorbante dupa nastere pentru lohii sau cosmetice.
  •   1x  Aleze cearceafuri absorbante Happy, 90x60cm, 10 bucati Alezele igienice sunt paturici create special pentru protejarea patului, saltelei si lenjeriei in timp ce schimbati scutecul.

Postat in: Informatii utile

Lasa un raspuns

arrow_upward